Turnersstraat 38, 2020 ANTWERPEN
Appartement te huur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze stijlvolle nieuwbouw assistentiewoningen op privé-domein zijn geschikt voor zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving met zorgverlening op maat. De site is een unieke combinatie van groene rust in ene gebied van dichte bewoning. Zelfstandigheid en de mogelijkheid tot sociale contracten zijn maximaal op elkaar afgestemd.

De residentie bestaat uit twee onafhankelijke gebouwen, verbonden door een architecturale tuin.
Het ene gebouw bevat 45 assistentiewoningen met telkens 1 slaapkamer, ingerichte keuken, woonkamer, bureau/dressingruimte, apart toilet en ruim terras dat afsluitbaar is door een schuifraam. In het andere gebouw is er toegang tot het restaurant, servicedienst, kapsalon, biljartruimte, etc.
Onder de gebouwen bevindt zich de fietsenberging en ondergrondse parkeerplaatsen die mogelijk te huren zijn (3,36 euro/dag).

Dagprijzen: Er zijn 14 assistentiewoningen beschikbaar aan een dagrpijs van 37,60 euro en 31 assistentiewoningen voor de dagprijs van 40euro ( dit incl 12 euro/dag dienstencomponent ).


Inbegrepen in de servicekosten is 7/7 noodhulp, aanwezigheid van een woonassistente, toegang tot de gemeenschappelijke delen, gebruik van de afvalcontainers, etc. Bijkomende diensten zijn bespreekbaar.
U krijgt steeds voorrang bij opname in het woonzorgcentrum indien nodig.  Dankzij de aanwezigheid van de woonassistente hoeft u het domein niet te verlaten. U kan gebruik maken van een boodschappendienst, middagmaalservice in het nabijgelegen woonzorgcentrum, cafetaria in het WZC en deelnemen aan open activiteiten die worden georganiseerd op het domein.

Contacteer ons snel voor meer informatie over dit unieke woon-zorgconcept op het nummer 03 770 82 52 of via info@ahpartners.be!


Referentienummer 13599EK/TR/VJ
Prijs € 768
Woonoppervlakte 70 m²
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garageplaatsen 1
Bouwjaar 2016