Appartement te huur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mooi en volledig gerenoveerde  appartement met 1 slp en balkon. Indeling: Inkom, leefruimte  met veel lichtinval. Open en volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat , dampkap, dubbele lavabo, koelkast zonder vriesvak, oven en opbergkasten. Badkamer met douche en regendouchekop, hangtoilet, lavabomeubel, en aansluiting voor een wasmachine tevens een wasmachine. Fietsenberging aanwezig. Meer info op aanvraag !

Indeling:
- Inkom met branddeur
- Leefruimte op tegelvloer met veel lichtinval van +/-  31,13 m²
- Open en volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, dampkap, dubbele lavabo, koelkast zonder vriesvak, oven en opbergkasten
- Slaapkamer  van +/- 8,76 m²
- Badkamer met douche en regendouchekop, hangtoilet, lavabomeubel en aansluiting  voor een wasmachine tevens een wasmachine


Bijzonderheden :
-Geen algemene kosten:  Huurders moeten elk hun stuk van de gemene delen onderhouden ( poetsen ). Water, gas, elektriciteit, tv en internet zijn door de huurders rechtstreeks te betalen aan hun leverancier.
-Aansluiting voor internet en tv aanwezig
-Warmtepomp klasse A energie (laag verbruik) en dubbel glas aanwezig
-Dit appartement werd volledig gerenoveerd . Kwalitatieve afwerking!
-Dubbel glas, wasmachine, ingebouwde spots en fietsenberging aanwezig
-Opgelet ! Epc score van 359 kWh/m² is nog van voor de renovatie . Betreffend score is niet meer reëel . Het appartement werd volledig geïsoleerd .
-Totaal opp. 46,14 m²
-Huisdieren niet toegelaten
Referentienummer 15053AH/VJ
Prijs € 520
Woonoppervlakte 46 m²
Grondoppervlakte 46 centiare
Slaapkamers 1
EPC 359 kWh/m²