Appartement te koop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze stijlvolle nieuwbouw assistentiewoning op privaat domein is uitermate geschikt voor zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving met zorgverlening op maat. De site is een unieke combinatie van groene rust en de drukte van de stad. Zelfstandigheid en de mogelijkheid tot sociale contacten zijn maximaal op elkaar afgestemd.

De assistentiewoning bestaat uit 1 ruime slaapkamer, een ingerichte keuken met goede apparaten, woonkamer, bureauruimte/dressing, apart toilet en ruim inpandig terras dat af te sluiten is met een schuifraam.

Op het domein kan u in het hoofdgebouw ook terecht in het restaurant, de servicedienst, het kapsalon
Onder de gebouwen bevindt zich de fietsenberging en ondergrondse parkeerplaatsen die mogelijk te huren zijn.

Inbegrepen in de maandelijkse servicekosten is 7/7 noodhulp, aanwezigheid van een woonassistent, toegang tot de gemeenschappelijke delen, gebruik van de afvalcontainers, etc. Bijkomende diensten zijn bespreekbaar.
U krijgt steeds voorrang bij opname in het woonzorgcentrum indien nodig. Dankzij de aanwezigheid van de woonassistent hoeft u het domein niet te verlaten. U kan gebruik maken van een boodschappendienst, middagmaalservice in het nabijgelegen woonzorgcentrum, cafetaria in het WZC en deelnemen aan open activiteiten die worden georganiseerd op het domein.

Contacteer ons snel voor meer informatie over dit unieke woon-zorgconcept op het nummer 03 770 82 52 of via info@ahpartners.be!

www.hollebeek.net


Referentienummer 15304
Prijs € 220 253
Woonoppervlakte 72 m²
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Bouwjaar 2016
Algemene staat Perfekte staat