Tips voor het uploaden van uw foto's

Tips voor foto's samengevat

De manier waarop u uw woning presenteert kan een grote invloed hebben op de opgewerkte interesse bij zoekende potentiële kopers. Hieronder een lijstje van tips die uw foto's in het oog laten springen.

  1. Gebruik grote foto's van goede kwaliteit! Uw pand zal meer aandacht trekken als uw foto's van duidelijk en van hoge kwaliteit zijn. Zorg ervoor dat u de beste kwaliteitsinstellingen op uw camera gebruikt.

  2. Fotografeer vanuit de hoek! Door te fotograferen vanuit een hoek zal de ruimte groter ogen. Op deze manier kan men zich ook een beter beeld vormen van de indeling.

  3. Gebruik horizontale foto's! Foto's die horizontaal (landscape) getrokken zijn geven een beter beeld van de ruimtes en omgeving. Daarnaast zien horizontale foto's er ook beter uit op onze website. Verticale (portrait) foto's worden ook aanvaard maar zullen kleiner ogen doordat niet de volledige fotoviewer benut kan worden.

  4. Gebruik de resolutie 1600x900 Onze fotoviewer zal foto's met een resolutie van 16:9 (1600x900 of 800x450) het beste weergeven. Foto's van een andere resolutie en verticale foto's kunnen een opvulmarge bevatten om in de viewer te passen.