Logo
TE KOOP
ref.: 15202VJ
Grote Steenweg 405, 2600 Berchem
Appartement te koop
Dit ruim appartement is gelegen op de derde verdieping van een verzorgd en rustig gebouw vlakbij de oprit naar de autostrade, openbaar vervoer naar centrum Antwerpen en het Brilschanspark. Het appartement bestaat uit een inkomhal met ingemaakte vestiairekast, keuken die volledig is ge√Įnstalleerd met een nieuwe oven, nieuwe ijskast en nieuwe dampkap,wasmachine en droogkast. Woonkamer met zonnewering. Het appartement is voorzien van zowel een terras vooraan als achteraan. Deze terrassen worden momenteel vernieuwd. 2 ruime slpkrs van 18m¬≤. Badkamer met dubbele lavabo en douche. Apart toilet. Dak ge√Įsoleerd - conform de nieuwste normen. Liften reeds vernieuwd. Kelder aawezig. Mogelijkheid garagebox aan te kopen voor ¬Ä15.000.
Verzorgd appartement met garagebox!

Dit ruim appartement is gelegen op de derde verdieping van een verzorgd en rustig gebouw vlakbij de oprit naar de autostrade, openbaar vervoer naar centrum Antwerpen en het Brilschanspark. Het appartement bestaat uit een inkomhal met ingemaakte vestiairekast, keuken die volledig is geïnstalleerd met een nieuwe oven,  nieuwe ijskast en nieuwe dampkap, wasmachine en droogkast. Woonkamer met zonnewering.  Het appartement is voorzien van zowel een terras vooraan als achteraan. Deze terrassen worden momenteel vernieuwd. 2 ruime slpkrs van 18m². Badkamer met dubbele lavabo en douche. Apart toilet.

Dak geïsoleerd - conform de nieuwste normen.
Liften reeds vernieuwd.

Kelder aawezig.

Mogelijkheid garagebox aan te kopen voor €15.000.

Bijzonderheden: betonconstructie - dak geïsoleerd - liften vernieuwd - 2 terrassen die worden vernieuwd - zuidelijk georiënteerd - kelder - garagebox


Prijs € 149 000
Woonoppervlakte 105 m²
Kamers 2
Badkamers 1
Garageplaatsen 1
EPC 320 kWh/m²
Bouwjaar 1974
Algemene staat Goede staat

Moest dit pand niet in aanmerking voor u komen, ondersteunen wij u graag verder bij uw zoektocht naar het eigendom van uw dromen. Om dit zo professioneel mogelijk te doen, vragen wij u om uw zoekcriteria bekend te maken via telefoon of mail.

Dit document is enkel ter informatieve titel.

AT HOME & PARTNERS
Korte Nieuwstraat 16 - 2000 Antwerpen
Tel.: 03/770.82.52 - Fax: 03/770.82.51
info@ahpartners.be - www.ahpartners.be
B.I.V. nummers : 501.834 - 501.800 - 506.580