Logo
TE KOOP
ref.: 15206
Antwerpen
Appartement te koop
Onze stijlvolle nieuwbouw assistentiewoningen op privé-domein zijn geschikt voor zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving met zorgverlening op maat. De residentie bestaat uit twee onafhankelijke gebouwen, verbonden door een architecturale tuin. Het ene gebouw bevat assistentiewoningen met telkens 1 slaapkamer, ingerichte keuken, woonkamer, bureau/dressingruimte, apart toilet en ruim terras dat afsluitbaar is door een schuifraam. In het andere gebouw is er toegang tot het restaurant, servicedienst, kapsalon, biljartruimte, etc. Contacteer ons snel voor meer informatie!
Onze stijlvolle nieuwbouw assistentiewoningen op privé-domein zijn geschikt voor zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving met zorgverlening op maat. De site is een unieke combinatie van groene rust in ene gebied van dichte bewoning. Zelfstandigheid en de mogelijkheid tot sociale contacten zijn maximaal op elkaar afgestemd.

De residentie bestaat uit twee onafhankelijke gebouwen, verbonden door een architecturale tuin.
Het ene gebouw bevat assistentiewoningen met telkens 1 slaapkamer, ingerichte keuken, woonkamer, bureau/dressingruimte, apart toilet en ruim terras dat afsluitbaar is door een schuifraam. In het andere gebouw is er toegang tot het restaurant, servicedienst, kapsalon, biljartruimte, etc.
Onder de gebouwen bevindt zich de fietsenberging en ondergrondse parkeerplaatsen die mogelijk te huren zijn (3,36 euro/dag).

Inbegrepen in de servicekosten is 7/7 noodhulp, aanwezigheid van een woonassistente, toegang tot de gemeenschappelijke delen, gebruik van de afvalcontainers, etc. Bijkomende diensten zijn bespreekbaar.
U krijgt steeds voorrang bij opname in het woonzorgcentrum indien nodig.  Dankzij de aanwezigheid van de woonassistente hoeft u het domein niet te verlaten. U kan gebruik maken van een boodschappendienst, middagmaalservice in het nabijgelegen woonzorgcentrum, cafetaria in het WZC en deelnemen aan open activiteiten die worden georganiseerd op het domein.

Contacteer ons snel voor meer informatie over dit unieke woon-zorgconcept op het nummer 03 770 82 52 of via info@ahpartners.be!

www.hollebeek.net


Prijs € 220 253
Woonoppervlakte 72 m²
Kamers 1
Badkamers 1
Bouwjaar 2016
Algemene staat Perfekte staat

Moest dit pand niet in aanmerking voor u komen, ondersteunen wij u graag verder bij uw zoektocht naar het eigendom van uw dromen. Om dit zo professioneel mogelijk te doen, vragen wij u om uw zoekcriteria bekend te maken via telefoon of mail.

Dit document is enkel ter informatieve titel.

AT HOME & PARTNERS
Korte Nieuwstraat 16 - 2000 Antwerpen
Tel.: 03/770.82.52 - Fax: 03/770.82.51
info@ahpartners.be - www.ahpartners.be
B.I.V. nummers : 501.834 - 501.800 - 506.580