Verhuisdienst/Inboedelservice

Ons team kan voor u de volledige ontruiming verzorgen van uw woning. Wij zorgen ervoor dat u uw eigendom netjes kan verkopen of verhuren. Wij komen graag vrijblijvend een kijkje nemen. Indien u wenst te genieten van deze service contacteer ons per e-mail of telefoon. Indien het percentage niet-herbruikbaar materiaal lager is dan 20%, is de inboedelservice gratis! De eventuele kosten van deze service zijn afhankelijk van de situatie. Wij komen eerst bij je langs voor een inventarisatie en bespreken dan de gang van zaken.

Het GOED haalt herbruikbaar huisraad gratis bij u op. Hierbij kunt u denken aan o.a.: meubels, boeken, klein huisraad, kleding, elektrische apparaten.

U kunt hiervoor tijdens kantoortijden telefonisch een afspraak maken. Maar u kunt via internet ook zelf uw herbruikbare goederen aanmelden en een voorlopige afspraak plannen voor een dagdeel dat u het beste past. Daarna neemt Het GOED contact met u op om de afspraak definitief te maken.

Meer informatie

Kwaliteit van de aangeboden goederen

Het GOED neemt graag uw herbruikbare goederen in ontvangst. Onze medewerker zal de goederen bij u ter plaatse beoordelen op basis van de volgende criteria: herbruikbaar, schoon, compleet, vervoerbaar. Wanneer goederen niet geschikt worden bevonden dan gebeurt dit altijd met opgaaf van reden.

Wijze van aanbieden

  • Kleding in een zak of doos;
  • Klein huisraad en losse spullen in een doos of zak;
  • Boeken in een doos;
  • Kasten bij voorkeur niet volledig demonteren.

Wijze van aanleveren

  • Goederen dienen op de begane grond klaar te staan.
  • Let op: Onze medewerkers mogen geen goederen uit schuur of garage halen als u niet aanwezig bent. Houdt u hier rekening mee.
  • Flat/ appartementengebouw: Bij aanwezigheid van een lift, de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift aanbieden. De goederen dienen met de lift vervoerd te kunnen worden. Bij het ontbreken van een lift dienen de goederen klaar te staan op de begane grond. Indien een verhuislift nodig is, is de huur voor rekening van de eigenaar.

Niet geschikt zijn: chemisch afval, grofvuil, CFK- houdende koelapparatuur en kapotte meubels.

Indien u wenst te genieten van deze service contacteer ons per e-mail, telefoon of ons contactformulier.